Hodnocení sezóny 2012/13...

26.06.2013 22:19

Dětem ročníku 2006 skončila dvouletá cesta fotbalovou školičkou. Trenéři, kteří měli tu možnost trénovat děti, dorostence i dospělé vždy říkají, že není nic hezčího, něž práce s těmi nejmenšími a abychom si to s nimi užili, dokud to jde. Myslím, že tito trenéři mají svatou pravdu. Já, i když jsem někdy chodil z tréninku vyřízený, tak druhý den jsem si stejně vždy říkal, že práce s těmi nejmenšími stojí za to a chtěl bych borcům poděkovat za fantastické dva roky, které jsem mohl strávit po jejich boku a spolu s nimi si vše užít. Také bych chtěl poděkovat Vám rodičům za čas, který jste věnovali Vašim dětem, že jste je pravidelně vozili na tréninky a zápasy. Pravda, někdy toho bylo opravdu dost a hlavně pro rodiče, který absolvovali komletní porgram Minicupu to muselo být obzvlášť hodně náročné, ale určitě to nakonec stálo za to. Chtěli jsme pro děti udělat maximum, zajistit pro ně pestrou sezónu a takto hezké a kvalitní turnaje bychom tady v okolí určitě nenašli. Za pět let třeba budeme ještě vzpomínat.:))). "Jóóó tenkrát, když jsme hráli proti Slávii, Bohemce nebo Dukle, to byly časy. Teď už jezdíme hrát akorát tak do Bydžova..:)))". Také bych chtěl poděkovat Danovi. Možná si to málokdo uvědomuje, ale za celou sezónu nechyběl snad ani na jednom tréninku a bez Dana bychom sezónu určitě tak dobře nezvládli. Když bylo potřeba, pomohl nám i Lukáš, Pepa a Aleš a tímto jim za pomoc také děkuji.

Novou sezónu začneme 21.8. a kluci už nebudou "jen" prckové ze školičky. Budou plnohodnotnými hráči SK Jičín a budou hrát krajský přebor mladších přípravek. O podrobnostech Vás budu včas informovat emailem.

Děti ročníku 2007 a mladší budou dále pokračovat ještě jeden rok ve fotbalové školičce. Nevím, jestli to můžu říct a jestli je to definitivní, ale školičku by měl dále vést Aleš Gaubman, vynikající hráč jičínského "A" týmu. Jsem přesvědčen, že školička bude v dobrých rukách a bude úspěšně pokračovat.

Všem přeji hezké prázdniny, odpočiňte si od fotbalu, ale zároveň se věnujte co nejrozmanitější pohybové aktivitě. Když si občas vemete fotbalový míč a potrénujete kličky, přijmutí míče do pohybu nebo přihrávku, určitě tím také nic nezkazíte. Komu by fotbal chyběl, může dorazit k Danovi na zahradu, bude Vás netrpělivě očekávat..:))).