Turnaj v Heřmanově Městci

27.02.2012 23:06

V neděli 26.2. se děti školičky zúčastnili dalšího halového turnaje pro r. 2005 v Heřmanově Městci. Turnaje se zúčastnilo 9 týmů a turnaj se hrál systémem každý s každým 10 minut. Naše vystoupení by se dalo přirovnat k pohádce Den a noc. Pohádka Den a noc je příběh dvou dívek. Jsou protiklady té druhé, jako světlo a tma:))). A přesně takto bych vyhodnotil naše vystoupení na turnaji. Některé zápasy jsme odehráli jako „noc“. Jen jsme koukali, občas popoběhli, ale raději ne moc rychle. Asi abychom neměli rozmazané fotky:)). Za dvacet minut je další zápas a ten je jako „den“. Z ničeho nic hrají kluci výborně. Je tam bojovnost, zápal do hry, napadání soupeře a s tím přicházející šance.

Výsledky „noc“:

SK Jičín- FC Hlinsko 0:4, Dukla Praha 1:4, FK Pardubice „A“ 0:3, MFK Chrudim 0:8

Výsledky „den“:

SK Jičín- SK Pardubičky 0:0, FC Hradec Králové „A“ 1:2, FC Hradec Králové „B“ 0:1, FK Pardubice „B“ 0:1.

Na turnaji jsme skončili na 9. místě. Je to škoda, protože ve čtyřech utkáních jsme určitě nebyli horší než soupeř. Právě naopak. Proti Pardubičkám jsme měli spoustu vyložených šancí. Šli jsme 2x sami na bránu. Nedokážeme dát gól ani ze 3 metrů a z penalty jsme nastřelili pouze tyč. Poslední zápas s Pardubicemi to samé. Byli jsme lepší a kluci hráli výborně. Šancí sice nebylo tolik jako proti Pardubičkám, ale byly. Kdybychom poslední zápas s Pardubicemi zvládli, nechali bychom za sebou v tabulce dva soupeře. Jenže to je jenom kdyby. My jsme své šance neproměnili, soupeř svojí jedinou ano. Byla z toho opět porážka. S Hradcem A i B to byli vyrovnané zápasy. Kluci oba zápasy odehráli opět výborně, ale oba o gól prohráli. Hlavně porážka s Hradcem „A“ mrzí. Po výstavní střele do šibenice jsme se dostali do vedení, ale po zbytečných chybách v rozehrávce jsme dostali dva góly a bylo po zápase. Neříkám, že jsme měli vyhrát všechny čtyři zápasy o kterých píšu, ale s Pardubičkami a Pardubicemi určitě ano. A jeden ze zápasů s Hradcem mohla být alespoň remíza. Sedm bodů by bylo určitě příjemnějších než jeden. Na vyhlášení výsledků už mě bylo kluků líto, když šli opět pouze pro igelitku se sladkostmi. Ale bohužel, když nedáváme góly ani z nejjasnějších šancí, nebudeme vyhrávat. I když poslední dobou trénujeme střelbu na každém tréninku, musíme se na ni asi ještě více zaměřit. Zbrklost při střelbě je naše kamarádka.

Pořadí turnaje:

1.MFK Chrudim  2. FK Pardubice „A“  3. FC Hradec Králové „A“  4. Dukla Praha  5. FC Hlinsko  6. FK Pardubice „B“  7. FC Hradec Králové „B“  8. SK Pardubičky  9. SK Jičín 

Turnaje se zúčastnili: Kuncíř, Franěk, Janatka, Kubánek, Čech, Vohnout, Kubánek, Kopáček, Ouhrabka.